Kinderdagverblijf

Kinderdagopvang

Binnen ons kindcentrum beiden we van 07.30-18.30 kinderdagopvang voor kinderen van 0-4 jaar. We noemen dit ons domein 1. De kinderdagopvang wordt verzorgd vanuit de kennis en expertise van Vlietkinderen. Uw contract voor de kinderdagopvang verloopt dan ook via de klantenservice van Vlietkinderen.

In domein 1 hebben we ruimte voor twee groepen kinderdagopvang van 12 kinderen. Elke groep is verticaal ingedeeld, kinderen van 0-4 jaar spelen, ontdekken en onderzoeken met elkaar gedurende de dag. We bieden materialen en activiteiten aan die passen bij uw kind. Voor de oudere kinderen organiseren we, wanneer dit passend is bij de ontwikkeling van het kind, aansluiting bij domein 2. In domein 2 zitten de kinderen van 4-6 jaar die basisonderwijs volgen tussen 08.30-14.00.

 

GGD rapport KDV

Wanneer u meer informatie wil over de kinderdagopvang kunt u contact opnemen met de klantenservice van Vlietkinderen of direct met ons kindcentrum

Relevante nieuwsberichten

Een dag in domein 1 (0-4 jaar)

We hebben de ruimte om twee groepen van twaalf kinderen (KDV) te ontvangen. De kinderen in dit domein zijn gebaat bij een goed doordacht dagritme met duidelijke regels, routines en verwachtingen vanuit de medewerkers. Zo creëren we een voorspelbare en veilige omgeving. Lees hier hoe we dit vormgeven.