KC De Binck: een mooie samenwerking tussen onderwijs en opvang
Lees snel verder
kop foto

Over ons

Kindcentrum De Binck is een samenwerking tussen Lucas Onderwijs en Vlietkinderen. 

In het kindcentrum bieden wij naast basisonderwijs ook dag- peuter- en buitenschoolse opvang (voor/tussen en na onderwijstijd), in de vorm van een compleet dagarrangement voor kinderen van 0-13 jaar.

 

Het kindcentrum is geopend van 07.30 tot 18.30 uur.

 

Hoewel onderwijs en opvang in elkaar overlopen is het ook mogelijk alleen van basisonderwijs of dagopvang (0-4 jaar) gebruik te maken. Maakt u gebruik van de BSO, dan zal dat op de locatie van KC De Binck plaatsvinden in de vertrouwde omgeving van uw kind. 

 

Kinderopvang

Vanuit de kinderopvang zorgen we voor een vloeiende overgang van de dag- en peuteropvang naar het basisonderwijs en naar de buitenschoolse opvang (BSO).

Wij bieden u kinderopvang waar uw kind alles krijgt wat het nodig heeft. Alle (fles)voeding, inclusief een warme groentelunch bij de dag- en peuteropvang en alle verzorgingsproducten van luiers tot zonbescherming, voor één tarief.

 

Net als het onderwijs werken wij (vanaf de peuteropvang) in domeinen en vanuit het ontdekken, het onderzoeken en het maken. Samen werken we aan projecten waar aanspraak wordt gedaan op alle ontwikkelingsgebieden en vaardigheden. Actief leren door te spelen, door te doen, iets te maken. Kinderen zijn in alle leeftijdsfasen creatief en vindingrijk, wij zijn er om hen daarin te begeleiden en hen optimaal te laten ontwikkelen.

Wilt u meer weten over kinderopvang of zich aanmelden voor een opvangplek op dit kindcentrum? Neem dan contact op met Mathijs Albers

Webdesign by The Dare Company - Realisatie Muismedia - 2022